Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II
Tradiční kuchyně Slovácka je jedním z odkazů našich předků, které se přenáší z generace na generaci jako poklad. Objevte i vy poklad slovácké gastronomie díky Kuchařce tradičních pokrmů na Slovácku!
Tato kniha je nejen kuchařkou, ale také poděkováním Slovácku, jeho lidem, ale především poklonou tradiční slovácké kuchyni a místním tradicím.
V této kuchařce naleznete recepty, které se na Slovácku vařily z povětšinu základních a snadno dostupných surovin v průběhu roku.
Recepty jsou rozděleny podle ročních období a lidových svátků.
ZIMA – od svátku Tří králů do Popeleční středy, Masopust, končiny, ostatky, fašank
JARO – Postní období, Velikonoce
LÉTO – Od svatodušních svátků k vinobraní
PODZIM – Od vinobraní do adventu, hody
ZIMA – Advent, Vánoce
Kód | Kód: Z_RS_30 |
---|---|
Jméno značky: | Region Slovácko |
Kategorie: | Chutě a vůně Slovácké kuchyně |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.