Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II

Neohodnoceno

Tradiční kuchyně Slovácka je jedním z odkazů našich předků, které se přenáší z generace na generaci jako poklad. Objevte i vy poklad slovácké gastronomie díky Kuchařce tradičních pokrmů na Slovácku!

Tato kniha je nejen kuchařkou, ale také poděkováním Slovácku, jeho lidem, ale především poklonou tradiční slovácké kuchyni a místním tradicím.

Dárkové balení ?
369 Kč
Skladem (>5 ks)

V této kuchařce naleznete recepty, které se na Slovácku vařily z povětšinu základních a snadno dostupných surovin v průběhu roku.

 

Recepty jsou rozděleny podle ročních období a lidových svátků.

 

ZIMA – od svátku Tří králů do Popeleční středy, Masopust, končiny, ostatky, fašank

JARO – Postní období, Velikonoce

LÉTO – Od svatodušních svátků k vinobraní

PODZIM – Od vinobraní do adventu, hody

ZIMA  – Advent, Vánoce

Kód Kód: Z_RS_30
Jméno značky: Region Slovácko
Kategorie: Chutě a vůně Slovácké kuchyně

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: